Eldre Sonos-produkter får ikke flere oppdateringer

Tilbyr omdiskutert rabattordning – mange velger å selge unna på Finn.

SELGES UNNA: Bare det siste døgnet har det blitt opprettet et titalls annonser på Finn der folk selger unna gamle Sonos-produkter. Foto: Pål Joakim Pollen
SELGES UNNA: Bare det siste døgnet har det blitt opprettet et titalls annonser på Finn der folk selger unna gamle Sonos-produkter. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra mai måned vil ikke lenger eldre Sonos-produkter motta oppdateringer. Produktene det er snakk om er:

ZonePlayer (lansert i 2006)Sonos Connect (lansert i 2006)Sonos Connect:amp (lansert i 2006)Bridge (lansert i 2007)Play:5, første generasjon (lansert i 2009)CR200 (lansert i 2009)

For de tre første inkluderer det også versjonene som er solgt inntil 2015.

Er du usikker på om du har ett av disse produktene, kan du bruke systemsjekken på kontosiden hos Sonos. For eksempel kom det en ny utgave av Play:5 i 2015 som ikke er berørt.

Vi er svært stolte over å ha bygd produkter som varer lenge og at lyttere fortsetter å bruke dem. Hele 92 prosent av produktene vi har solgt brukes fremdeles i dag. Det er svært uvanlig når det gjelder forbrukerteknologi. Nå har vi imidlertid kommet til et punkt der noen av de eldste produktene våre er på grensen av sine tekniske begrensninger når det gjelder minne og prosessorkraft, opplyser Sonos på sin informasjonsside og påpeker at verden har utviklet seg mye siden de første produktene ble lansert, med strømmetjenester, stemmeassistenter, mer avansert trådløse nettverk og videreutvikling av Bluetooth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer