Elektronikk som ser for deg

Hvem er det som banker på?

Elektronisk kikkhull kan gjøre deg sikrere på hvem som faktisk står bak døra. Foto: Produsenten
Elektronisk kikkhull kan gjøre deg sikrere på hvem som faktisk står bak døra. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å gjøre boligen sin innbruddssikker er ikke lenger bare noe for de rike. Selgere av overvåkingssystemer og andre teknologiske sikkerhetssystemer melder om større etterspørsel og større utberedelse.

- Prisen på utstyret har gått ned og stadig flere forbrukere ser fordelene med å benytte seg av kameraovervåkning, sa Frode Olavsen, daglig leder i Pro-Tech, til DinSide i vinter.

Årets teknohit til boligen

53 prosent av DinSide-leserne bekrefter at de planlegger kjøp av overvåknings- og sikkerhetsutstyr til boligen i år, i en avstemning i denne artikkelen fra februar 2009. Og da kan kanskje dette smarte kameraet være fristende.

Elektronikken hjelper deg å se

Det elektroniske kikkhullet fra Brinno lover å gi deg et tydelig LCD-bilde av den eller de som står på den andre siden av døra. Langt lettere å se, og langt større bildebredde enn gjennom tradisjonelle kikkhull med fiskeøyelinse, og dessuten muligheter for å zoome i bildet. Skjermen kan monteres for å passe til din høyde. Dessuten vil ikke dette apparatet avsløre overfor den besøkende at de blir betraktet, slik man opplever med et ordinært kikkhull i døren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer