Pizzaovn

Ellevill økning

Nordmenn har fortsatt ikke gått lei av pizzabakingen.

PIZZAOVN: Nok et rekordår for pizzaovnene. Foto: JGA / Shutterstock / NTB
PIZZAOVN: Nok et rekordår for pizzaovnene. Foto: JGA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skal du lage pizza i sommer har du kanskje allerede gått til innkjøp av en pizzaovn?

Om ikke, så kanskje du har tenkt på å skaffe deg en?

Ifølge Monica Fasting, nordisk PR- og kommunikasjonssjef i Power kom pizzaovn-bølgen sommeren 2020, og siden det har det vært enorm utvikling.

- Interessen er fortsatt meget høy, og de siste tre ukene har vi hatt over dobling av salget sammenliknet med fjoråret, som også var et meget godt pizza-år, forteller hun til DinSide.

Hun forteller at de ser at mange kunder som først hoppet på bølgen i 2020 nå vender tilbake og ønsker å gå dypere inn i pizzaverdenen med mer avansert utstyr.

- Mens mange som har inntil videre sittet på gjerdet, og sikkert vært på mang en pizzafest i nabolaget, endelig tar skrittet og kjøper seg en. Da er ofte de mer enkle, mindre modellene mest populære, sier hun.

- Enkelt å lykkes

- Grunnen til at vi har lagt vår elsk på denne, er nok at ovnen gjør det så enkelt å lykkes med pizza med godt resultat hver gang.

Den store forskjellen på en pizzaovn kontra en vanlig stekeovn, er at temperaturen går opp til 500 grader, og ifølge Fasting er det helt avgjørende om du skal oppnå italiensk restaurantkvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer