En gadget for alt

HIFI: Lei av å lete etter riktig fjernkontroll? Kjøp en programmerbar modell, da vel. Her er de feteste du finner på det norske markedet akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden fjernkontroller var et luksusgode - nå er det en nødvendighet. Men jo flere hifi-komponenter som plasseres i stua, jo flere fjernkontroller blir det å holde styr på. Løsningen er selvsagt å kjøpe en programmerbar fjernkontroll som erstatter alle de gamle. Men hvor finner du dem - og hva koster de?

Fra billig til dyrt

De billigste modellene fant vi hos Clas Ohlson, til den nette sum av 98 kroner. Da får du imidlertid bare styrt to ulike apparater.

For deg med sparebudsjett kan også Elkjøp være et alternativ, da de gir deg flere billige utgaver å velge mellom. Blant annet flere URC-modeller fra 349 kroner og oppover.

Ulempen med billigmodellene er først og fremst at de ikke kan styre så mange produkter. Det hjelper lite med en fjernkontroll som bare tar DVD-spilleren og TVen, dersom du har separate kontroller til forsterkeren, Mini-Discen, videoen og CD-spilleren.

Drømmer du om beundrende blikk når du har besøk er det derfor de dyre kontrollene som teller - for at det koster er det selvfølgelig ingen tvil om. Hi-Fi klubbens toppmodell fra NAD ligger idag på 2.998 kroner - eller sagt på en annen måte, den koster mer enn en helt ny progressiv DVD-spiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer