Ecovacs Deebot T9 AIVI | TEST

En god hushjelp

Robotstøvsugeren som er enkel og effektiv å bruke.

EN GOD KOMPANJONG: Denne robotstøvsugeren er god, men er prisen verdt det sammenliknet med de andre på markedet? Foto: Celina Stamper
EN GOD KOMPANJONG: Denne robotstøvsugeren er god, men er prisen verdt det sammenliknet med de andre på markedet? Foto: Celina Stamper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et hav av robotstøvsugere der ute, og de seineste åra har det blitt mer og mer normalt å eie en selv. Men det kan være vanskelig å navigere seg i jungelen av utvalg.

Vi har tidligere testet Roborock S7MaxV Ultra, Sømløs S1, Xiaomi Roborock S7+ og Samsung JetBot 90 AI+.

Denne gangen var det Ecovacs Deebot Ozmo T9 AIVI som stod for tur. Den ligger ute fra 5889 kroner uten tømmestasjon.

I løpet av en testperiode på et par måneder, har jeg bitt meg merke i én ting. Det har vært overraskende lite feilmeldinger eller app-trøbbel. Støvsugeren har også enkelt funnet tilbake til dokken sin uten problemer. Og nettopp det gjør den veldig fin i en travel hverdag.

Førsteinntrykket var at den kjører i myke bevegelser og er litt smartere enn for eksempel Sømløs sin. Den klarer fint å bevege seg rundt hindere, noe sistnevnte heller satt seg fast i.

Men jeg har opplevd at dersom støvbeholderen blir for full, kan det falle ut støv av beholderen i det man fjerner den. Da satt det både fast støv i selve røres som suger det opp og i luka til støvbeholderen som sto halvveis åpen. Dette resulterte i at jeg måtte støvsuge oppi støvsugeren igjen. Heldigvis gjentok ikke dette problemet seg flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer