En jomfruelig dusjopplevelse

Vi liker alt med dette dusjsystemet - bortsett fra navnet.

Virgin-dusjen er ikke som alle andre dusjhoder ...  Foto: Produsenten
Virgin-dusjen er ikke som alle andre dusjhoder ... Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen regel som sier at et dusjhode skal være rundt. Det trenger heller ikke henge på veggen.

De siste årene har stadig flere produsenter introdusert ulike varianter av fossefalldusjer til baderommet, der digre dusjhoder er integrert i taket. Flesteparten runde, noen kvadratiske - og vi ble derfor positivt overrasket da vi så denne nyheten fra Zazzeri og LG.

Zazzeri er en av italias mest kjente produsenter av baderomsutstyr, som kraner, dusjer, et cetera - mens LG produserer Hi-Macs - et naturlig akrylmateriale, som kan minne om Corian.

Les også: Slik vil vi ha det på badet

Grensesprengende

Daniele Bedini er designeren som har formgitt dusjen, og tanken bak var å designe et dusjsystem som brøt med ordinære konvensjoner. Det kan man jo si at de har fått til.

- Det viktigste var egenskapen at det skulle være en del av baderommets arkitektur, spesielt å kunne integrere dusjhodet i taket (...) som en naturlig fortsettelse av taket selv ... som et åpent sår, sier designeren i en pressemelding.

Med i serien er også ulike dyser du kan feste på dusjveggen, og et panel der du kan velge mellom ulike modus: Fossefall, regn - eller hva med en blanding? I tillegg kan du endre fargen på lyset, RGB LED-lys, og stille det inn på alle mulige farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer