En messe verdt?

Hva er egentlig forskjellen på denne messen og et besøk på Elkjøp?

Publisert
Sist oppdatert

En messe som viser hva som finnes av elektronikk til hygge og underholdning er populært, kanskje spesielt blant den yngre mannlige delen av folket, men i økende grad også for den yngre kvinnelige.

I disse dager avholdes Electroworld-messen på Lillestrøm. Den har Elkjøp som hovedsamarbeidspartner samt en liten håndfull småpartnere. Denne gangen er det PlayStation som er sponsor, Ungdomshuset X-Ray som er underholdningspartner og Teknofil som er mediepartner.

Men hvorfor skal du dra på messen? Det kan være fristende å anbefale en tur til Elkjøp på Lørenskog i stedet. Her ligger hovedsponsorens butikk pluss megastore, som dessuten er gratis å besøke. På Lillestrøm må du betale 125 kroner (eller 60 for barn, 70 for skoleelever/studenter og 195 for familiebillett) for å komme inn og se og handle...

Fordelen med messen er at du slipper å se alle TV-ene hengende på samme vegg. Du får i stedet presentert utvalget fra de forskjellige produsentene på ganske behagelige og lekre stands. I stedet for å trekke kølapp møter du mange ivrige hjelpere som gjerne forteller deg om produkter og finesser. I en del tilfeller er det også gode tilbud på en del produkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer