En parade i saus og dvaske grønnsaker

Vi har smakstestet høstens nye ferdigmiddager. Her er det mye saus og lite grønnsaker.

VI SMAKSTESTER 17 NYE FERDIGMIDDAGER: Fra pizzarull til pølser, karbonader og gryteretter. Vi har smakt oss gjennom 17 nye ferdigmiddager, og her er det store forskjeller! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
VI SMAKSTESTER 17 NYE FERDIGMIDDAGER: Fra pizzarull til pølser, karbonader og gryteretter. Vi har smakt oss gjennom 17 nye ferdigmiddager, og her er det store forskjeller! Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka er det høstslipp for hundrevis av nye varer i butikken. Vi har tidligere skrevet om endel av disse nyhetene på Dinside, blant annet Norgesgruppens egen meieriserie og «sunnere» potetchips med fiber.

For sunt skal det være, det er fortsatt trenden innenfor de fleste matvarekategoriene.

Og det skal være kjapt og enkelt!

Men hvor er så grønnsakene i ferdigmiddagene, kjære produsenter? Akkurat der ble vi ganske skuffet, da vi satte til livs 17 av de nye ferdigrettene.

Vi har smakstestet

Dette er altså en test av hvordan de nye ferdigmiddagene smaker, men vi vil også kommentere hvordan maten ser ut og hva måltidet består av.

Ganene i testen er ordinære middagsganer, med litt ulik preferanse og middagsvaner. Testpanelet er fire av redaksjonens journalister, menn og kvinner, i aldersgruppen 31 til 41.

Vi har valgt ut nye ferdigmiddager fra noen av markedets store aktører, og har i denne omgang fokusert på retter som kan varmes i mikrobølgeovn.

Les også: Vi smakstestet også ferdigmatnyhetene som kom i februar. Der var det noen vi likte bedre enn andre. Har du smakt dem?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer