En snute for design

Nordmenn blir mer og mer opptatt av design og interiør. Nå kan vi kjøpe matchende møbler til dyrene i våre liv, og gi dem designersenger og flotte matskåler som ikke står tilbake for selv det mest møblerte hjem.

Publisert
Sist oppdatert

Designermøbler til de firbente

Er du lei av å se på de fillete gamle sofaputene som Fido ligger på? Eller kanskje du blir gal av den gamle matskålen i plastikk eller metall, og synes kjæledeggen din fortjener noe bedre?

Menneskets beste venn trenger ikke være noe mindre trendy enn oss. Den kan ligge på en designerseng og spise av et lekkert matfat - det er nemlig et stort utvalg av ting til hunder og andre husdyr på markedet.

Siden i fjor høst har designbutikken Pet Shop Girls i Oslo satset tungt på møbler til dyr. Det startet med en utstilling i lokalene, og siden har det gått slag i slag. Nå har Pet Shop Girls et stort utvalg av møbler til dyr, mest til hunder og katter. Alt fra nydelige, små senger som ser ut som sofaer, til deilige liggeputer, hundesenger, designer-matskåler - til en kul kattedo.

Se den store bildespesialen her!

Johnsen forteller at Pet Shop Girls har blitt kjent utenfor landets grenser. - Vi har fått et bra navn internasjonalt, og dermed får jeg nå henvendelser fra designere som vil jobbe med meg, sier hun. - Jeg får også muligheten til å skreddersy møbler for det norske markedet, og som passer til nordmenns interiørsmak. Vi prøver ikke å lage noe Amerika i Norge, forklarer Johnsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer