Endelig Canal Digital, endelig

I dag lanseres serieopptak.

Endelig Canal Digital, endelig
Publisert
Sist oppdatert

Vi har gitt Canal Digital mye skryt for bra bilde og lydkvalitet, og vi har også gitt dem honnør for å ha det beste HD-innholdet. Det er noe TV-elskere setter pris på.

Dessverre har dekoder-boksene til Canal Digital vært en trist historie. Hovedproblemet har vært at banale funksjoner (som f.eks en velfungerende programguide) manglet fra begynnelsen, og at de lovede oppdateringene har blitt utsatt gang på gang. Det har spesielt vært HD-PVR-boksen, eller harddiskopptageren til Canal Digital, som har fått gjennomgå (noe disse artiklene tydelig viser), men nå - nesten et og et halvt år etter lansering ser det heldigvis ut som om vi nærmer oss et fullverdig produkt.

For desember begynner med en gladmeldig for kunder av Norges største digitalTV-leverandør

Endelig serieopptak!

- I dag lanserer vi serieopptak, sier adm. direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital i en pressemelding.

Serie-opptak betyr kort fortalt at du kan stille inn dekoderen til å ta opp en episode av en serie, og samtidig få den til å ta opp hver eneste opptak av akkurat dette programmet. For deg som kunde er dette selvsagt en viktig finesse, som altså Canal Digital har vært alene om å ikke tilby kundene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer