Endelig er alle på plass

Tirsdag rulles T-We Plus-tjenestene ut til alle kabel-TV-kundene. Og nå kan du dessuten få med deg alt fra OL.

HER SKAL DU TRYKKE: "Start forfra" har en en egen knapp, mens "Ukesarkiv" og "TV-arkiv" finner du umiddelbart når du trykker på "Meny"-knappen.  Foto: Canal Digital
HER SKAL DU TRYKKE: "Start forfra" har en en egen knapp, mens "Ukesarkiv" og "TV-arkiv" finner du umiddelbart når du trykker på "Meny"-knappen. Foto: Canal Digital Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyhetene alle Canal Digitals kunder nå kan glede seg over, er «Start forfra», «Ukesarkiv» og «TV-arkiv». Den første har en egen knapp på fjernkontrollen, de to andre finner du umiddelbart når du trykker på «Meny».

DinSide har testet T-We-boksen

1. Start forfra

Denne knappen kan bli manges favoritt fremover. Ser du dette symbolet på en av de foreløpig 28 kanalene som tilbyr tjenesten, kan du enkelt begynne programmet forfra. Men du må gjøre det før programmet er slutt.

Når programmet er slutt, havner det umiddelbart i "Ukesarkiv". Dermed har du enda en sjanse til få med deg for eksempel en OL-sending du gikk glipp av.

Disse kanalene bruker tjenesten:

Trekkplasterne

De store trekkplasterne er de ni TV 2- og TV Norge-kanalene, samt Viasat 4 HD. Resten av kanalene er typiske nisjekanaler for menn, samt Eurosport og fire BBC-kanaler. TV 3 skal være på plass rett etter OL.

Og til OL skal både TV 2 Zebra HD og TV 2 Sportskanalen være på plass med "Start forfra"- og "Ukesarkiv"-tjenestene, slik at det blir nærmest umulig å gå glipp av noe fra OL. Ikke minst siden du kan ta opp tre programmer samtidig mens du ser på et annet program – forutsatt at du har T-W-boksen, da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.