OnePlace-oppdatering fra Canal Digital Satelitt

Endelig får den støtte for Netflix

Oppdateres i neste uke.

NETFLIX PÅ PLASS: Canal Digital Satelitts dekoder OnePlace får i neste uke støtte for Netflix. Foto: Canal Digital
NETFLIX PÅ PLASS: Canal Digital Satelitts dekoder OnePlace får i neste uke støtte for Netflix. Foto: Canal Digital Vis mer
Publisert

Tidligere i år lanserte Canal Digital Satelitt OnePlace: En TV-dekoder som kjører Android TV.

I tillegg til å vise tradisjonelle TV-kanaler via satellitt, kan man også bruke strømmetjenester og Android TV-apper, og OnePlace fungerer dessuten som en Chromecast slik at du kan sende bilder, lyd og video direkte til TV-en både fra mobiltelefoner, nettbrett og PC.

Oppdatering med Netflix

I neste uke får OnePlace-boksen sin første store oppdatering, og den viktigste nyheten er at Netflix også er på plass.

Det betyr at du ved å bruke det innebygde stemmesøket også kan søke i Netflix-arkivet. Er du på jakt etter en film, vil du både få opp søkeresultater fra det som sendes på lineære TV-kanaler, filmleiemuligheter og fra Netflix.

- Vi har lovet kundene å samle det beste og mest relevante innholdet i vårt tilbud til dem. Ved å integrere Netflix med det andre innholdet vi har, gir vi kundene tilgang til enda flere serier, filmer og annet innhold, sier Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital, i en pressemelding.

Netflix blir bakt inn i OnePlace-tjenesten i den kommende oppdateringen. Søkefunksjonene skal også være forbedret. Foto: Canal Digital
Netflix blir bakt inn i OnePlace-tjenesten i den kommende oppdateringen. Søkefunksjonene skal også være forbedret. Foto: Canal Digital Vis mer

Andre nyheter

Canal Digital har den siste tiden lansert flere filmer og serier i strømmetjenesten, samt muligheten til å laste ned innhold til mobil og nettbrett.

Helt nylig kom også tjenesten «Start forfra», som har blitt godt mottatt av kundene.

Samtidig som Netflix lanseres gjøres også en betydelig oppgradering av TV-opplevelsen med blant annet forbedret søk på tvers av TV-plattformen til Canal Digital, ifølge pressemeldingen.

Oppdateringen kommer altså til OnePlace-boksen i løpet av neste uke. Boksen koster for øvrig fra 490 kroner (med 12 måneders bindingstid), men kan også fås med harddisk slik at du kan ta opp TV-programmer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer