Endelig! Juletrelys UTEN kabler

Og det er faktisk ikke levende lys.

Lumix Classic Basis 10 lys i elfenben Foto: Produsenten
Lumix Classic Basis 10 lys i elfenben Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du grønne glitrende tre god dag. Så var det jul - igjen. Det betyr nok et møte med det grønne, dryssende treet, som dessverre ikke kommer ferdig pakket med julelys, julestjerne, juletrefot og juletrepynt.

Atter en gang må far i huset, eller familiens frivillige offer, klatre langs juletreet for å få festet de klønete lysene. Hvis vedkommende klarer i det hele tatt å få løst den store kabelfloken først, da.

Men heldigvis har det skjedd ting på juletrelys-fronten det siste året. Visste du at det er mulig å få tak i kabelløse juletrelys med fjernkontroll?

Plast eller ekte vare? Hvilket juletre skal du ha?

Slik virker det

LED Lumix tilbyr nemlig en fiffig løsning på problemet. Du kan velge mellom to varianter, modell Classic med elfenbenfarge, eller modell de Luze, som kommer i fargene gull, sølv, rød og champagne.

Sistnevnte har også en dimmerfunksjon og en driftstid opp til 450 timer. Lysene festes til treet med vanlige klyper, og vips så er det bare å trykke på fjernkontrollen.

Dersom du er lei av all kabelspaghettien juletrelyset er med på å lage, er det selvsagt ikke gratis å bytte ut de gamle lysene. 1.100 kroner koster det for å få en litt enklere jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer