Endelig softwareoppdatering fra Canal Digital

Får du glede av den?

Gladmelding til noen av Canal Digitals kabelkunder. Gjelder det deg? Foto: Per Ervland
Gladmelding til noen av Canal Digitals kabelkunder. Gjelder det deg? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har en rekke av Canal Digitals kabelTV-kunder fått følgende gladmelding:

"Torsdag 24/9 får du ny programvareoppdatering på din dekoder. Forbedringen gir deg nå bl.a. programguide time for time. For å få inn oppdateringene må du slå dekoderen av/på og trykke OK på meldingen du får på skjermen. For mer info se www.canaldigital.no/hurtigguide. (...)

mvh Canal Digital Kabel TV"

Fra og med i ettermiddag kan altså en rekke av digitalTVselskapets kabelkunder også endelig få glede av den etterlengtede software-oppdateringen. Men trodde du det var Canal Digitals HD PVR-tuner oppdateringen gjaldt, må vi imidlertid skuffe deg. Softwareoppdateringen er kun for den vanlige HD-mottageren, Sagem 103.

Her er oppdateringene

Den nye programvaren skal gi deg nytt oppsett på den elektroniske programguiden (EPG). Dette har vi tidligere beskrevet i en artikkel om oppdateringer for digitalTV-leverandørens parabolkunder.

I tillegg er det gjort flere mindre justeringer som skal gjøre dekoderen mer stabil og brukervennlig.

En boks til besvær

Debatten rundt Canal Digitals problemboks, og ikke minst manglende softwareoppdateringer, har rast på DinSide siden mars i år. Da Canal Digital lanserte sin første HD-mottaker i 2007, var ikke vår anmelder spesielt begeistret, men siden har det kommet nye, forbedrete modeller på markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer