Matemballasje

Endrer nye krydderglass etter storm av kundekritikk

«Smartere» krydderglass fra Santa Maria har fått krass kritikk. Nå endrer krydderprodusenten nyheten.

KLAGESTORM MOT KRYDDER: Santa Maria lanserte «smartere» krydderglass i høst - men ble møtt av krass kundekritikk. Nå endrer de glassene - og tar tilbake en av de «gamle» funksjonene. Foto: Kristin Sørdal
KLAGESTORM MOT KRYDDER: Santa Maria lanserte «smartere» krydderglass i høst - men ble møtt av krass kundekritikk. Nå endrer de glassene - og tar tilbake en av de «gamle» funksjonene. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Krydderprodusenten Santa Maria lanserte nye krydderglass med nye lokk i høst. Men det som skulle være en oppgradering til smartere forpakning viste seg å utløse en storm av kundeklager.

Ifølge svenske Aftonbladet har kundene rast mot de nye glassene - noe som har ført til at Santa Maria har besluttet å endre en del av de nye krydderglassene.

Dette er problemet

Santa Maria har markedsført de nye glassene som nye, smarte krydderglass med en rekke nye, smarte funksjoner:

Etikett på topplokket skal gjøre det enklere å finne fram riktig krydder for deg som oppbevarer krydderet i skuffen; en ny funksjon for å åpne lokket gjør at du kan gjøre dette med én hånd - du slipper altså å skru på lokket for å åpne; og lokket kan brukes til måleskje - slik at du enkelt skal kunne måle opp korrekt mengde.

Til sist det punktet som har skapt slik furore i Sverige:

Åpningen er endret og blitt større - med en slags «styrekant» for å få krydderet på rett plass i gryta - og med mulighet for å fange opp det du eventuelt skulle helle ut som er for mye, og riste dette tilbake i glasset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer