Enebolig midt i ørken

Greit, vi snakker ikke Sahara, men dette er like fullt en av de flotteste husene vi har sett.

MEKTIG LANDSKAP: Denne imponerende eneboligen har fått navnet "Desert Wing", og det er først og fremst på grunn av den utrolige plasseringen. Foto: Kendle Design Collaborative
MEKTIG LANDSKAP: Denne imponerende eneboligen har fått navnet "Desert Wing", og det er først og fremst på grunn av den utrolige plasseringen. Foto: Kendle Design Collaborative Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Misunnelse er ikke en følelse å være stolt av, men noen ganger kan en rett og slett la fornuften fare, og la misunnelsen flyte fritt i rommet.

I møtet med denne utrolige eneboligen er det uansett vanskelig å la være.

Les også: Disse symbolene forstår vi ikke

Ørkenhus

Det finnes gode grunner til at den har fått navnet "Desert Wing" ("ørkenvinge eller "ørkenfløy"), men hovedårsaken er plasseringen i utkanten av ørkenen i den amerikanske delstaten Arizona. Der er den blant annet så god nabo med den lokale golfbanen at det ut fra bildene kan se ut som en elendig golfer som plutselig får knalltreff kan sende ballen rett i badebassenget, men det er kanskje en risiko arkitektene hos Kendle Design Collaborative har tatt høyde for.Tomten måler rundt 770 kvadratmeter, og det arealet er utnyttet til fulle. Eiendommen er ifølge sjefarkitekt Brent Kendle delt i to soner, der den ene inneholder hovedbygget på rundt 400 kvadratmeter. Det er her de to eierne holder til, et par som ifølge Kendle lever et ganske enkelt liv. Bildene av "Desert Wing" tyder på at vi kan legge til "enkelt, men materielt sett ganske rikt" liv, for det er ikke akkurat noen nedtonet stil det legges opp til, verken på utsiden eller innsiden, men det skal sies at huset er rimelig rot- og nipsfritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer