Enebolig til 200.000 kroner

Denne boligen har (nesten) alle råd til.

LAVPRIS: 190.000 kroner for en enebolig må vel være ny rekord? Men da må de fleste være villige til å flytte på seg. Foto: Finn.no
LAVPRIS: 190.000 kroner for en enebolig må vel være ny rekord? Men da må de fleste være villige til å flytte på seg. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har boligprisene vært så høye, viser meglerbransjens boligprisstatistikk. Dette gjelder imidlertid ikke alle områder av landet.

Selv om det er vanskelig for enslige med normallønn å få kjøpt en tomannsbolig i sentrum av de største byene, er det fullt mulig for de aller aller fleste. Dersom de er villig til å flytte på seg.

Les mer: Slik kommer du deg inn på boligmarkedet

88 kvadratmeter for under 200.000 kroner

Ta for eksempel denne boligen i Follafoss i Nord-Trøndelag. Prisantydningen er på utrolige 190.000 kroner, pluss omkostninger beregnet til cirka 8.433 kroner dersom boligen selges til prisantydning. I tillegg kommer festeavgift på 1.890 kroner per år.

Eneboligen er bygget i 1959 og er på 88 kvadratmeter. Standarden er enkel, og du må nok påregne en del oppussing, men likevel: Drøye 2.000 kroner per kvadratmeter må jo kunne kalles et kupp?

- Dette er et hus du må gjøre mye med. Det er et objekt som trenger mye vedlikehold, og det ligger også i et område der prisene generelt er lave. Men det er klart at dette er ekstremt lavt, sier Per Annar Schiefloe, eiendomsmegler i Eiendomsmegler1 til DinSide. Han står for salget av boligen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer