Enkel i bruk, hva med bildet?

Når det gjelder brukervennlighet er det ingen tvil: Sony leverer definitivt varene, og er lysår foran billigste alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

Som nevnt er Sonys menyer på norsk, og av den selvforklarende typen. Litt drahjelp får de riktignok av at TVen ikke er så fryktelig avansert. Dette rokker uansett ikke ved helhetsinntrykket her:Skjermmenyene er så logisk oppbygd at selv de med utpreget teknologiangst vil finne fram.

Fjernkontrollen ser ikke bare lekker og kjennes solid ut, den har også god rekkevidde og respons. Viktigst er likevel at fjernkontrollens hurtigtaster fungerer slik de er ment å gjøre, noe som i høyeste grad er med på å gjøre den daglige bruken av TVen til en smertefri fornøyelse.

Enkel

Er du ute etter en TV med mange innstillingsmuligheterer og finesser er dette likevel ikke dette modellen for deg. TVen har for eksempel ikke bilde-i-bilde-mulighet, og 250 siders tekst-TV-minne er ikke bra nok i dag. Her går det litt for tregt før riktig side kommer fram.

Vi savner også splitscreen på tekst-TVen, Sony har i stedet valgt mix-løsningen, der gjennomsiktig tekst kommer oppå selve TV-bildet. Dette fungerer greit når TV-bildet er mørkt, men gjør teksten vanskelig å se nå TVen viser lyse bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.