Enkelt å sikre seg

For et par tusenlapper slipper du dette.

For et par tusenlapper kan du unngå dette. Foto: Kenneth Larsen
For et par tusenlapper kan du unngå dette. Foto: Kenneth Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skrev vi om Kenneth Larsen som skadet seg stygt da døren i dusjnisjen hans granulerte.

Debatten som fulgte artikkelen viser at han langt fra er alene om å ha opplevd dette. Overraskende mange DinSide-lesere kunne fortelle lignende historier.

- Dette er skremmende, skriver André. - Og jeg har opplevd det selv. Heldigvis var jeg ikke i dusjen akkurat da det smalt, og nå er jeg ekstra glad for det. Kommer heller ikke til å kjøpe nye dører av glass..

- Samme type dusjdør eksploderte i leiligheten jeg leier ut. Samme hva man tenker om statistikk, så må det være et betydelig antall dører som har eksplodert. Jeg satte samme type dør inn igjen da jeg tenkte at dette må da være utrolig usannsynlig at kan skje igjen. Nå er jeg ikke så sikker lenger, skriver Tor.

Dette er bare noen av de mange innleggene som bekrefter Larsens historie. Andre har opplevd at døren på komfyren, glassbord eller kjøkkenglass har gått i tusen knas, uten noen som helst synlig grunn.

Heldigvis finnes det en enkel måte å sikre seg på, og den koster heller ikke all verden: Sett folie på glasset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer