Sørlandschips med hockeypulver

- Enorm respons

Tar av på TikTok.

NY SMAK: Fabrikksjef Kjartan Rønvik hos Sørlandschips med den nye chipsen som vekker oppsikt i sosiale medier. Foto: Sørlandschips.
NY SMAK: Fabrikksjef Kjartan Rønvik hos Sørlandschips med den nye chipsen som vekker oppsikt i sosiale medier. Foto: Sørlandschips. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lakris har funnet veien til mange matvarer de siste årene, og nå kaster Sørlandschips seg på trenden med å blande chipsen med det med 80-tallsklassikeren Hockeypulver.

Ideen bak den spesielle kombinasjonen skal ha vært en inspirasjonstur i butikk, samt tips fra forbrukere.

- Vi gikk forbi godterihyllen og så hockeypulver. Vi helte pulveret oppi en sørlandschipspose og da var ideen født, forteller markedssjef. Daniel Gutkin Bernstein hos Sørlandschips.

Tror det blir fort tomt

Chipsen skal være krydret med hockeypulver og salt, og skal smake en kombinasjon av lakris, salmiakk og salt chips.

Foreløpig kommer chipsen i en begrenset periode , men de utelukker ikke muligheten til å produsere det igjen på et senere tidspunkt. Bernstein forventer at det blir fort tomt i butikkhyllene.

- Folk har allerede lett i butikkene, hevder Bernstein til DinSide.

Det er Coop og NorgesGruppen som har tatt inn produktet i sine butikker.

Enorm respons

- Vi trodde vi hadde dratt på ordentlig da vi bestilte inn folie og krydder til 90 000 chipsposer, men lageret er allerede tomt. Chipsen er allerede solgt til butikkene og vi har fått en enorm respons fra forbrukere, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer