Er dette årets mest populære tapet?

- Vi er helt overveldet over responsen, sier Dagny Thurmann-Hoelseth i Fargerike.

Blir det for røft med murstein og råbetong, kan du gå for et mykere uttrykk med strikketapet. Stylist: Linda Elmin Foto: Birgit Fauske
Blir det for røft med murstein og råbetong, kan du gå for et mykere uttrykk med strikketapet. Stylist: Linda Elmin Foto: Birgit Fauske Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tapettrender kommer og går, og det er langt mellom de aller største nyhetene. Interiørkjeden Fargerikes første limited editiontapet "Strikk" har imidlertid skapt bølger langt utenfor landegrensene etter at tapetet ble presentert i forrige uke.

- Vi har fått enorm tilbakemelding, ikke bare fra magasiner, men også bloggere i Nederland, USA, England og Sverige som er interessert i å kjøpe, sier Dagny Thurmann-Hoelseth i Fargerike til DinSide.

Den største responsen har de naturlig nok fått fra det norske markedet, som tapetet også er spesiallaget for.

Riktig tapet til riktig rom: Sjekk vår miniguide.

Faux-bølgen

- Timingen er åpenbart riktig. Alle butikkene fikk 12 ruller hver, med mulighet for å bestille mer, sier Thurmann-Hoelseth.

Og det gjorde de.

Lageret ble tømt på rekordtid, og de har allerede doblet det originale opplaget på 2.000 ruller. Om det vil lages enda flere ruller vites ikke, men én ting er klart: Tapetene vil ikke være i salg lenger enn til mars. Tapetrullene ble sendt ut fra lageret i går, og bør være i butikk senest fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer