Er dette din neste kaffemaskin?

Større, mindre, smartere og penere. Her er årets nye kapselkaffemaskiner.

Vi falt for nye Nespresso Grand Maestra, men det er slettes ikke sikkert dette er maskinen for deg. Heldigvis er det mye å velge mellom.  Foto: Per Ervland
Vi falt for nye Nespresso Grand Maestra, men det er slettes ikke sikkert dette er maskinen for deg. Heldigvis er det mye å velge mellom. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som drikker like mye kaffe som oss nordmenn. Og ser vi på kaffevanene våre er det én type kaffe vi drikker mer av enn før: kapselkaffe - eller en-kopp-kaffe, om du vil.

Vi har tidligere testet en rekke kapselkaffemaskiner når disse har kommet på markedet, men det har skjedd mye siden den gang. Maskinene blir smartere, kaffen blir bedre - og ikke minst har det skjedd mye med designet. Her er rett og slett noe for enhver smak.

Vi har sett nærmere på årets nye kaffemaskiner. De fleste er allerede på markedet, men vi har også fått en sniktitt på produkter som kommer på markedet de neste månedene.

(Vi kommer også til å teste noen av dem fremover mot jul. Her er det bare å følge med!)

Les også: Starbucks med kapselkaffemaskiner

Fargerike nyheter fra Senseo

Tidligere denne uken fikk vi smake på kaffen fra de nye Senseo-maskinene, Senseo Twist. Senseo er Philips' kapselkaffemaskin, det vil si: Senseo bruker puter, ikke kapsler.

Senseo har, såvidt vi vet, vært alene om å kunne lage to kopper på en gang. Og de fortsetter med det - at man kan velge om man vil lage én eller to kopper. De nye maskinene har også fått en designoppgradering, og du får nå Senseo Twist i en rekke friske farger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer