Er du boligmillionær?

Hva er egentlig boligen din verdt? Med DinSides oppdaterte Boligkalkulator kan du beregne markedsverdien på akkurat din bolig.

Publisert
Sist oppdatert

Kalkisen er nyttig både når du skal finne ut hva din egen bolig er verdt og som pekepinn på hva du bør betale for en bolig.

Fra nå av er du altså ikke prisgitt upresise eiendomsmeglere. DinSides verdivurdering er basert på fakta om boligmarkedet akkurat nå:Applikasjonen søker gjennom alle boligene som er til salgs - eller nylig er solgt - hos gigantene Tinde og Finn.Totalt utgjør dette cirka 15.000 boliger.

Slik funker den

I kalkulatoren må du oppgi boligtype, boareal, standard, gatenavn, postnummer, antall rom, fellesgjeld, etasje, lys-, utsikts- og støyforhold.

Enklere enn dette kan det knapt bli:

Bor du for eksempel i Krebsgate på Torshov i Oslo, taster du først inn gatenavnet og postnummeret (0478). Deretter oppgir du at...du bor i leilighetdet er en 2-roms leilighetboarealet er 40 kvadratmeterdet er 18.000 kroner i fellesgjeld på leilighetendu bor i 4. etasjedet er over middels lysforholdutsiktsforholdene er under middels støyforholdene er middels veldig bra beliggenhet i forhold til butikker etc. standarden på boligen er middelsdu ikke har garasje eller heis, men balkongDeretter trykker du på Beregn-knappen. Kalkisen vil da søke gjennom Tinde og Finns boligannonser, og fortelle deg at leiligheten din per i dag er verdt omtrent 1.160.000 kroner.Kalkulatoren vil også vise deg de siste salgsutlysningene av tilsvarende boliger i ditt nabolag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer