Er du lei av å måke snø?

Synes du en snøfreser høres for voldsomt ut for oppkjørselen din, hva med å prøve en elektrisk?

Toro elektrisk snøskuffe Foto: Produsent/distributør
Toro elektrisk snøskuffe Foto: Produsent/distributør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen har mye vei og plass som må ryddes for snø, andre har en liten flekk. Noen er store og sterke og elsker fysisk aktivitet, andre har ikke krefter eller helse til å løfte og vri på kroppen for å kaste snøen unna med snøskuffe. Og noen er ganske enkelt late, men hvem har rett til å dømme?

For de store jobbene finnes det masse spennende utstyr med bensinmotor og hjul eller beltedrift. Er ikke dette nok, finnes det jo traktorer med tilleggsutstyr.

Men for de mer beskjedne arealene har det ikke vært så mange tilbud, men de finnes. Har du rekkehus eller villa med kort vei til garasje og vei, eller en stor terrasse eller balkong du vil ha snøfri, da kan en elektrisk snøfreser være en løsning.

To typer

Elektriske snøfresere finnes i to varianter. Den minste er nærmest en elektrisk, roterende snøskuffe, mens den større minner om en liten bensindrevet snøfreser.

Den mest utbredte av den lille varianten kommer fra Toro, men det er ikke snakk om suppeprodusenten. Den har en roterende valse med en gummiprofil som samler, trekker inn og kaster ut snøen. Løs og lett snø kan kastes opptil 6 meter. Vinkelen bestemmer du ved å heve og senke håndtaket, akkurat som på en manuell snøskuffe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer