Er faren din en støvfanatiker?

... men mangler det rette utstyret? Sjekk her!

Har faren din støv på hjernen, men mangler det rette utstyret? Da burde du delta i vår farsdags-konkurranse hvor den gjeveste premien er en grovstøvsuger og en snøfreser, som til sammen er verd 18.000 kroner.  Foto: Colourbox
Har faren din støv på hjernen, men mangler det rette utstyret? Da burde du delta i vår farsdags-konkurranse hvor den gjeveste premien er en grovstøvsuger og en snøfreser, som til sammen er verd 18.000 kroner. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tallene fra en studie utført ved Universitetene i Bergen og Stavanger er overbevisende. Det er kvinnene som gjør mest husarbeid. Faktisk tre ganger så mye som sin bedre halvdel. Så selv om nordiske menn er blant de som gjør mest i heimen sammenlignet med for eksempel italienske og spanske menn, så vil det i mange familier være fint, i alle fall for mor, å øke husfarens innsats i hjemmet.

Teknisk hjelp frister kanskje?

Mange menn lar seg kanskje friste utpå, dersom de kan lese en bruksanvisning først. I forbindelse med den nært forestående farsdagen (9.november) gir derfor DinSide Bolig, i samarbeid med Kärcher, deg muligheten til å vinne tidenes farsdagsgave.

Grip sjansen og send oss et morsomt bilde av din far som illustrerer den rotekoppen, støvfanatikeren (eller lignende) han er, sammen med en kort begrunnelse for hvorfor akkurat han har behov for litt ekstra hjelp.

De tre beste bildene/begrunnelsene blir premiert med produkter fra Kärcher til en total verdi på cirka 25.000 kroner.

1. premie: grovstøvsuger og snøfreser (total verdi ca 18.000 kr)2. premie: grovstøvsuger og høytrykksspyler (total verdi ca 4.500kr)3. premie: grovstøvsuger (verdi ca 2.500 kr)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer