Erstatningskapsler til Nespresso-maskiner

Nei, det virker ikke hver gang.

Ikke kaffe hver gang: Kapslene fra Friele og Ethical Coffee Company (hhv til venstre og høyre i den røde ringen) virket ikke hver gang.  Foto: Elisabeth Dalseg
Ikke kaffe hver gang: Kapslene fra Friele og Ethical Coffee Company (hhv til venstre og høyre i den røde ringen) virket ikke hver gang. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere vil spise en del av kapselkaffekaken til Nespresso. Sist ute er Friele, som har lansert Nespresso-kompatible kaffekapsler i fire smaker. Fra før av har Ethical coffee company og Caffe Vergnano lansert kapsler som kan brukes i de populære kaffemaskinene.

Fordelen med disse er klar: Du kan plukke dem med deg når du er i dagligvarehandelen og kjøper middagsmat. Nespresso-kapslene selges kun gjennom Nespressos egen klubb (du kan bestille på telefon eller nett) og i et fåtall butikker, og man må planlegge litt mer før man kjøper.

Nespresso har patentert sine kapsler, men det er fortsatt fritt frem for å produsere kapsler som er annerledes nok til at det ikke er kopier, men like nok til at de passer i maskinen. Men er de like nok? Vi har testet.

Synes du det virker dyrt? Gjør det selv, spar tusener på kaffe

Dette er kapslene

Innholdsfortegnelse:

  1. Dette er kapslene
  2. Slik testet vi
  3. Hvor blir det av kaffen?
  4. Prøv en gang til!
  5. Konklusjon
Ethical Coffee Company har tatt lærdom av miljøkritikken mot Nespresso, og lansert 10 biologisk nedbrytbare kapsler. Kapslene er pakket inn i plast for holdbarhet - og så i en liten pappeske. Kommer i fire ulike smaksvarianter. Fås kjøpt blant annet på ICA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer