Et annet ord for hjemmekontor

Archipod er for kontorister som trenger inspirasjon. Og veldig, veldig kort vei til jobben.

NUTS? Det er mulig ekornene i hagen blir forvirra, men på innsiden av denne sfæriske skikkelsen skjuler det seg et aldri så lite drømmekontor. Foto: Produsenten
NUTS? Det er mulig ekornene i hagen blir forvirra, men på innsiden av denne sfæriske skikkelsen skjuler det seg et aldri så lite drømmekontor. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kontoret skal ideellt sett være et sted som genererer så mye fyr i baken til alle som befinner seg der at de bobler over av kreativitet. En kalender fra i fjor, en utslitt blyantspisser, og gammelt appelsinskrell har pussig nok ikke en slik effekt.

Det er ikke sikkert Archipod kan gjøre så mye med verken kalenderen eller skrellet, men som hjemmekontorløsning er dette noe av det mer oppsiktsvekkende vi har sett.

Les også: Dette bordet har en hemmelighet

Behøver ikke byggetillatelse

Den lille poden består av seksten 60 centimeter brede og 2.4 meter lange plater, som er satt sammen til noe som ser ut som en forvokst kongle med ekstra rundt tilsnitt. Innsiden er derimot så lys og innbydende at en nesten kan kjenne arbeidslysten snike seg tilbake i kroppen etter en lang påskedvale.

Archipodens grunnflate er mindre enn 10 kvadratmeter, og den er 2,5 meter høy, og passerer dermed fint innenfor reglene for hva du kan sette opp på egen eiendom uten byggetillatelse. Ifølge forskriften om saksbehandling og kontroll i byggesaker (SAK) kan du fritt sette opp bygg i hagen med en grunnflate som er mindre enn 15 kvadratmeter, lavere enn 3 meter og maks 2,5 meter høy gesims. I tillegg må det være mer enn en meter avstand til andre bygg på eiendommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer