Et produkt - tre priser

En bøttegrill er et miljøvennlig alternativ til engangsgrillen. Hvor mye vil du betale?

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alle forunt å ha en stor hage, eller balkong med plass til utekjøkken eller kaksegrill med fire brennere og egen teppanyakiplate.

Se video: Slik får du fyr på grillen

Da er det godt at det finnes friarealer - og griller man kan ta med seg på tur. For dem som trekker ut i parker, eller til byens strender, for å grille, er miljøverstingen engangsgrillen førstevalget.

Men hvorfor kjøpe engangsgrill når det finnes så mye annet morsomt å velge mellom? Vi liker spesielt bøttegrillene, som en enkelt kan løfte opp og bære med seg, uten for mye skruing og mikking med stæsj og løse deler.

Her er tre av våre favoritter av typen bøttegrill, til tre ulike priser.

Rimelig - og med kull!

Den enkleste og billigste bøttegrillen vi fant var denne i sink av britiske Town & Country. Ved første øyekast ser den kanskje litt jalla ut, men fjerner du klistrelapper, ser den grei nok ut til at stilpolitiet kommer til å holde kjeft.

Denne bøttegrillen er bare marginalt rimeligere enn nummer to på listen. Men så får du også med første rasjon grillkull på kjøpet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer