Ikea-glassbord gikk i tusen knas

- Et slikt bord vil jeg aldri ha igjen

Glassbiter overalt i stua.

GLASS OVERALT: Familien lå til alt hell og sov da bordet gikk i stykker med et smell. Det som møtte dem i stua var ikke noe hyggelig syn. Foto: Cecilie Heimlund
GLASS OVERALT: Familien lå til alt hell og sov da bordet gikk i stykker med et smell. Det som møtte dem i stua var ikke noe hyggelig syn. Foto: Cecilie Heimlund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midt på natta opplevde tobarnsmoren Cecilie Heimlund marerittet. Ikea-spisebordet i glass som sto i stua eksploderte med et høyt smell.

Foruten Heimlund selv var det tre barn i huset. Alle bråvåknet.

- Min fire år gamle sønn våknet og ble redd. Han klarte ikke å sove neste natt, i frykt for at det skulle skje igjen, sier Heimlund til Dinside.

- Glass overalt

Hun tenker med gru på hva som kunne ha skjedd dersom barna hadde vært i nærheten. Heldigvis slapp familien unna med skrekken og en tung opprydningsjobb.

- Det var glass overalt, og jeg har fortsatt ikke klart å få vekk alt. Det meste var små, avrundede biter. Men jeg fant også små, pulverlignende partikler som er skarpe. Sønnen min fikk en av dem i fingeren og begynte å blø.

Heimlund tok kontakt med Ikeas kundesenter. De ønsket mer dokumentasjon.

- Som nevnt trenger vi bilder av varen. Om du kan finne ut når du kjøpte varen og den eksakte summen du handlet for, kan vi finne din kvittering, heter det i svaret.

Vil ikke bli avspist med nytt bord

Heimlund følte ikke at hun møtte forståelse for den situasjonen Ikea-bordet hadde forårsaket henne og familien. Og nytt bord, det vil hun ikke ha.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer