Et søppelspann - tre priser

Hvor mye er du villig til å betale for spannet som skal huse søppelet ditt? Vi har sjekket priser på søppelspann med pedaler. Her er våre tre favoritter.

Foto: IKEA
Foto: IKEA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Budsjettvinner: Ikea

Budsjettvinneren er Hulingen fra Ikea. Det lille spannet i rustfritt stål har en plastikkbøtte inni, som forenkler renholdet. Spannet er lett, så det krever en viss "ro" når man skal åpne det, trår du for hardt, kan det velte. Men ingen andre produsenter slår den svenske møbelkjeden når det kommer til kombinasjonen pris og utseende. Har du lite penger å avse til et lite søppelspann, anbefaler vi dette.

Navn: HulingenProdusent/Forhandler: IkeaDiameter: 24 cmHøyde: 33 cmVolum: 9 lPris: kr 89,00

Rimelig kvalitet

Brabantias pedalspann kan ved første øyekast se nesten likt ut, men det er en del blankere og mer solid. Så er det også laget for å holde i minst ti år, det kommer med ti års garanti. Selve spannet er i rustfritt stål, med noen smarte detaljer vi gjerne betaler et par hundrelapper for: Lokket er lukt-tett, og bunnen er belagt med et anti-skli belegg. Dette hindrer også skader på gulvet.

Produsent: BrabantiaForhandler: Bl.a. JerniaHøyde: 40 cmDiameter: 25,1 cmVolum: 12 lPris: 549 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer