Ett produkt, tre priser

Vi har lett etter en puslespillampe. Her er våre favoritter i tre ulike prisklasser.

Publisert
Sist oppdatert

Vi fortsetter vår nye serie med å lete etter puslespillamper. Nei, vi mener vi ikke lamper som gir et godt og sterkt lys slik at man kan legge puslespill langt inn i de små timer, men taklamper som er satt sammen av en rekke små biter. Noen kan man sette sammen selv, andre kommer ferdigpuslet.

Vi har latt oss inspirere litt av de klassiske danske variantene, fra Normann Copenhagen Le Klint og ikke minst IQ light, men vi har plukket ut noen litt mer ukjente varianter.

Gi-bort-pris

Vi har lett i lampehyllene hos flere av de rimelige møbelhandlerne, men denne lille rakkeren fra Ikea fanget vår oppmerksomhet. Knappa klöver heter den - og, sikkert ikke overraskende, kommer den flatpakket, slik at du får pusle den sammen selv...

Lampen er laget i propenplast, og med sine 25 cm i diameter er den den minste av de vi har sett på. Vi mener likevel at den gir mye lys for pengene.

Pris: 159 kronerForhandler: IkeaDesigner: Brylle/Jacobsen

For sjokoholikerne

Lampen Aperture pendant lar tankene vandre mot solens rike, og papirbrettingens edle kunst. Er du bortskjemt med å spise eksklusiv konfekt, vil kanskje tankene også vandre i retning små sjokoladeesker - og det er ikke så rart: Lampen er inspirert av disse, og kan i sultne sjokoladehungrige øyeblikk fortone seg som den reneste lille godtebutikken!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer