Få de beste loppis-hemmlighetene

Her er gjenbruksdronningens beste tips.

BARE RÆL?: Legg deg ned på kne og snok under bordet, råder interiørstylist og blogger Signe Helene Schineller.  Foto: Synne Hellum Marschhäuser
BARE RÆL?: Legg deg ned på kne og snok under bordet, råder interiørstylist og blogger Signe Helene Schineller. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er loppemarked-sesongen her igjen! I helgene framover har du gode muligheter til å finne noen skjulte skatter til en billig penge.

Men hva bør du egentlig se etter når du skal på loppis? DinSide har snakket med interiørstylist, og blogger med sans for gjenbruk, Signe Helene Schineller. Hun har spesialisert seg på å gjøre gull av gamle møbelskatter under merkelappen Re:Signert.

Få flere loppistips her: Her får du billige møbler nå!

Tenk utenfor boksen

– Se etter ting som har en verdi for deg, eller noe som kan ha en potensiell verdi. Husk at det kan bli til noe annet, sier Schineller til DinSide.

Selv om gjenstanden er slitt, ødelagt og ser ut til å ikke ha noen fremtid, kan du kanskje gi den et nytt liv.

En annen positiv ting ved å kjøpe noe som er i dårlig stand, er at du ofte kan få den billigere.

– Dersom det for eksempel er et skår i det, kan du lime på en liten gjenstand for å skjule det. Plutselig har du en unik detalj, forteller interiørbloggeren.

Er du blant dem som styrer unna Ikea-møbler på loppemarked? Da bør du være klar over at det er faktisk mye spennende du kan gjøre med dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer