Få det ut av skapet

Smart innsats til kjøkkenskapet gir deg enkel tilgang til det som støver ned innerst i hjørnet.

Den smarte innsatsen gjør det enkelt å få tak i det som er aller innerst i hjørneskapet. Foto: Colourbox/Norema
Den smarte innsatsen gjør det enkelt å få tak i det som er aller innerst i hjørneskapet. Foto: Colourbox/Norema Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innerst i hjørneskapet på kjøkkenet er det nok gjemt mang en støvsamler. De kjøkkenredskapene eller smarte dingsene du har fått til jul, eller kjøpte fordi det bare så så smart ut på TV-shop, får kjøkkenets minst gjeve plass. Den som er mest utilgjengelig, og som du ikke har ork til å hente ting fra så ofte.

Har du ordinære hyller i hjørneskapet, er det nesten sikkert at det som havner innerst er noe som sjelden blir brukt. Det kan være greit til redskap eller gryter du kun bruker en gang eller to i året, for eksempel saftkoker eller pinnekjøttgryten - men er du blant dem som ikke har overflod av skapplass å ta av på kjøkkenet, havner vel disse uansett i boden eller på loftet.

Den smarte innsatsen fra LeMans lar deg nå elegant få enkel tilgang til alt som er i skapet. Hyllen er montert på en skinne, slik at du lett kan trekke den ut.

Selve innsatsen koster fra rundt 2.000 kroner, litt avhengig av skapets størrelse, og fås kjøpt fra de fleste store kjøkkenleverandører. På forrige ukes Bygg Reis Deg! messe på Lillestrøm så vi innsatsen både på HTHs og Noremas stand, og i videoen under kan du se hvordan den så ut i et HTH-kjøkken:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer