Få din egen handyman

Hater du å rydde i garasjen, skifte lyspærer, rake sammen blader, måke snø og henge opp lamper? Lei en handyman, da.

Hjelpen er på vei.
Hjelpen er på vei. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du villig til å bruke lommepengene dine på å få mer fritid, er det fult mulig å leie en handyman for noen timer, en halv dag eller en hel uke.

For mange er dette ikke bare luksus, men en ren og skjær nødvendighet. For kanskje du virkelig har åtte tommeltotter, og alt for få krefter til å bakse rundt med tunge pappesker?

325 kroner per time

Vi tilbyr rydding, flytting, enkle håndverkertjenester og generell handyman-hjelp til private husstander, sier ansvarlig vaktmester i Offix, Svein Ørstenvik.

Prisen per time er 260 kroner pluss moms, det vil si totalt 325 kroner.

- Vi er fleksible i forhold til åpningstider, og er oppe fra tidlig morgen til sen kveld. I spesialtilfeller kan vi også jobbe i helgen, sier Ørstenvik.

Offix tilbyr tjenestene sine i områdene rundt Oslo og Romerike.

Hvis ledig kapasitet

Ifølge planlegger i Vaktmester-Kompaniet, Per Andreasen, kan selskapet tilby tjenester til private i Osloområdet - hvis det finnes ledig kapasitet.

- Vi har i hovedsak faste avtaler med borettslag og sameier, men kan også hjelpe private med enkeltoppdrag når vi har tid. Prisen er da 375 kroner pluss moms, altså om lag 470 kroner per time, forteller Per Andreasen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer