Få friske matvarer med Frisper

Vakuumpumpen som pusher holdbarheten på matvarene.

Kaster du mye mat? I så fall kan Frisper spare deg for mye penger. Foto: amazon.com
Kaster du mye mat? I så fall kan Frisper spare deg for mye penger. Foto: amazon.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Statistisk sentralbyrå kaster hver enkelt av oss om lag 100 kilo mat i året. Kaster du mye mat, kaster du også mye penger.

Og i disse finanskrisetider blir vi stadig vekk minnet om å spare der vi spare kan, så hvorfor ikke begynne med en dings som kan holde maten din frisk mye lenger – og dermed spare matbudsjettet ditt?

Suger luft

Dagens dings heter noe så langt som The Frisper Freshkeeper Vacuum Food Sealer. Kort fortalt så vil den øke holdbarheten på matvarene ved hjelp av å suge lufta ut av plastposene du skal oppbevare dem i.

Frisper er den første vakuum-løsningen i sitt slag som kan brukes sammen med resirkulerbare poser.

Det gjør den ikke bare billig i drift, men miljøvernere der ute vil nok også sette pris på at den i tillegg til å spare miljøet for voldsomme mengder matavfall, også sparer miljøet for store mengder plast.

Superkraftig

Frisper bruker profesjonell vakuum-teknologi på høyde med det som benyttes av fabrikker når matvarer skal vakuumpakkes. Den sørger dermed for supereffektiv forsegling og mye lengre holdbarhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer