Få ny verdivurdering på boligen din nå

Det kan lønne seg, uansett hvilken vei boligprisene går.

De aller fleste eiendomsmeglere gir deg gratis verdivurdering på boligen din. Det bør du be om nå.  Foto: Meglernes nettsider/DinSide
De aller fleste eiendomsmeglere gir deg gratis verdivurdering på boligen din. Det bør du be om nå. Foto: Meglernes nettsider/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal boligprisene videre oppover neste år? Fortsetter høstens utflating av boligprisene? Eller kan den økonomiske uroen i Europa føre til et prisfall?

Uansett utfall: Norske boligpriser er ekstremt høye. Du har mye å tjene og ingen ting å tape på å få en ny verdivurdering av boligen din, selv om du ikke skal selge. For når boligens verdi øker, samtidig med at du betaler ned på lånet ditt, øker sikkerheten du har for lånet, og du kan forhandle deg til bedre renter.

Slik tjener du på at boligen din øker i verdi - uten å selge.

Får du en ny verdivurdering nå, vil du kunne dra fordel av rekordhøye boligpriser. Skulle prisene falle, har du fått refinansiert lånet ditt mens boligverdien er på topp - og skulle de øke mye mer, ja da kan du jo få en ny verdivurdering igjen om noen måneder.

Hvor mye er boligen din verdt?Finn ut med vår boliglånskalkulator

Best for dem på vippen

Ifølge Christine Warloe, forbrukerøkonom i Nordea, er det boligeiere som kan øke sikkerheten for lånet så mye at de kommer over et sikkerhetstrinn som har mest å hente:

– En grunn til å gjøre en ny vurdering, er å komme innenfor 80-, 75- , 70- eller 60 prosents sikkerhet, sier Warloe til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer