Få orden i skokaoset

Har du mange sko, men vet ikke hvor du skal gjøre av dem?

Disse skohjulene er blitt en suksess i andre land, og nå har Norge fått øynene opp for innovasjonen. Skohjulet finnes i tre varianter - originalen kan du se i midten.
Disse skohjulene er blitt en suksess i andre land, og nå har Norge fått øynene opp for innovasjonen. Skohjulet finnes i tre varianter - originalen kan du se i midten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjent for sitt elegante design og enkle funksjonalitet. Nå har det kritikerroste skohjulet blitt tilgjengelig i Norge. Skohjulet lar deg enkelt sortere og få orden på skoene dine. I tillegg til å spare plass, kan du enkelt finne fram til og plukke ut de skoene du har lyst til å bruke.

Hjulet har fått navnet Rakku, som er det japanske ordet for stativ, og er designeren Danilo Torros store gjennombrudd.

Se også: Finnes det ingen grenser...

Den morsomme dingsen finnes i flere varianter. Originalen kan oppbevare inntil 30 par sko, inntill størrelse 44. Designmessig er det vanskelig å ikke sammenlikne hjulet med trommelen i en vaskemaskin. Hjulet, eller trommelen, kan roteres, slik at du lett kan plukke ut de skoene du har lyst til å ha på deg.

Med sitt spesielle design, er det nok ikke alle som tenner på å ha et skohjul stående i gangen. Heldigvis finnes det andre, kanskje litt mer diskré varianter av hjulet. En annen variant av skohjulet, er halvhjulet, som kan holde inntil 18 par sko. Halvhjuet er noe lengre og noe lavere enn originalvarianten. I tillegg finnes det en barneversjon av skohjulet, som er en del mindre og har plass til færre par sko enn originalen. Her er det bare plass til sko inntil størrelse 37.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer