Få orden på skokaoset

Hvordan får man plass til alle skoene?

Victoria Bryde lot skoene få plass i bokhyllen. Foto: Per Ervland
Victoria Bryde lot skoene få plass i bokhyllen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er altså Veldig Vanskelig å holde sko og støvletter i pen og pyntelig orden.

Et hjertesukk fra Ine Thereze Gransæter, redaktør for KK.no, ytret på Facebook.

Responsen lot ikke vente på seg. Vi sier oss også enig. De praktiske skoskapene og skohyllene man får fatt i må være laget for en middelaldrende mann. Som synes skosamlingen er mer enn komplett med fem-seks par, alle lave. Men hva gjør man når man skal få plass til sko for en hel familie? Eller en litt over gjennomsnittlig skoglad kvinne? Med alt det innebærer av støvletter, høye hæler og andre spesialformater.

Ikke relevant for deg? Slik blir du kvitt kabelrotet?

Ryddet bort bøkene

Victoria Bryde, redaksjonsleder i Lxus.no, har fordelt skosamlingen over flere rom. Flate sko har hun i et innebygget skoskap på soverommet. Støvletter har fått plass i bunnen av klesskapet. Joggesko og fritidssko ligger i en benk i entreen, mens de høye hælene har fått plass i en bokhylle på arbeidsrommet.

- Jeg har arvet mange fine gamle bøker, men det er jo begrenset hvor mange av dem jeg leser samtidig, sier Bryde til DinSide. Hun ryddet derfor noen inn i en bod, og lot de pene hælene stå fremme i stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer