Ny Maxbo på Sinsen

Faktisk.no: Ingen har pålagt Maxbo på Sinsen å lage 88 sykkelplasser

Byggevarekjeden får ikke godkjent reguleringsplanen.

PÅLEGGES SYKKELPARKERING: – Det er ingen som kommer på sykkel til Maxbo for å hente med seg et badekabinett eller en pall med Leca-blokker, sier Løvenskiold Eiendom. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix
PÅLEGGES SYKKELPARKERING: – Det er ingen som kommer på sykkel til Maxbo for å hente med seg et badekabinett eller en pall med Leca-blokker, sier Løvenskiold Eiendom. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 16. januar: Det stemmer ikke at det er kommet pålegg om til Maxbo om å ha 88 parkeringsplasser for sykkel. Faktisk.no skriver at «ingen har altså pålagt Maxbo å gjøre noe med dagens parkeringsordning, og det kreves heller ikke at de fjerner parkeringsplasser for bil eller lager flere sykkelplasser».

I en e-post til nettstedet skriver Hanna E. Marcussen (MDG) følgende:

– Plan- og bygningsetaten anbefaler at Maxbos planforslag avvises som helhet, og fremmer ikke noe eget alternativ hvor Maxbopålegges noe. Byrådet har for øvrig ikke tatt stilling til saken enda.

Dette bekreftes av Plan- og bygningsetaten:

– Vi har bare anbefalt at planforslaget avvises og kommet med begrunnelser for det. I tillegg har vi vist til at hvis planforslaget blir vedtatt, så slår parkeringsnormen inn. Da kan det føre til et krav om 88 sykkelparkeringsplasser, sier senior kommunikasjonsrådgiver Atle Jan Larsen til Faktisk.no.

Opprinnelig sak

– Det er ingen som kommer på sykkel til Maxbo for å hente med seg et badekabinett eller en pall med Leca-blokker, sier administrerende direktør Jens Jalland i Løvenskiold Eiendom til Estate Nyheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer