Får du lyst til å bo her?

Det er ingenting å si på minimalismen når fagmagasinet Electronic House kårer årets elektroniske hjem i filmbyen Hollywood.

Får du lyst til å bo her?
Publisert
Sist oppdatert

Ungkarer med mye penger og stor sjekketrang er angivelig ikke i stand til å holde orden på annet enn avtaleboka og stylingproduktene.

Når Temple Home, designerne bak huset på bildet over, bestemte seg for å utvikle "den ultimate ungkarskåken" gjaldt det derfor å gjøre det like glatt og minimalistisk som en sjekkereplikk servert av en player med ubegrenset selvtillit og kredittkortgrense.

Ettersom huset ligger særdeles godt plassert i filmbyen Hollywood, ville utviklerne flette inn all den teknologien som en ung skuespiller eller regissør kunne tenke seg å eie. Det forklarer blant annet spillrommet med bilsimulator blåst opp på tre skjermer, i tillegg til en vanlig spill-PC og "Rock Star"-gitarer.

Resultatet ble faktisk så godt likt av bransjebladet Electronic House at de like godt kåret det til årets hjem i Hollywood.

7.1 over nesten hele linja

Med en boflate på 650 kvadratmeter manglet det uansett ikke på tumleplass for interiørarkitektene og installatørene av husets elektroniske ryggrad. Hele tre områder inneholder hjemmekinoanlegg med 7.1-lyd, og selv om det største soverommet bare har surround i 5.1-utgave, er det enkelt å tilgi i og med rommets to flatskjermer. Én henger på veggen, den andre er diskret plassert i sengegavlen. En motorisert løftemekanisme bringer den TVen opp i høyden hvis sengeaktivitetene skulle bli for kjedelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer