Får fart på malingen

Gjør malerjobben dobbelt så kjapp. Minst.

Med elektrisk hjelp går malerjobben raskere. Foto: Produsenten
Med elektrisk hjelp går malerjobben raskere. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å male slette vegger er en relativt enkel jobb. Dyppe malingsrullen i maling, rulle av overflødig maling, rulle maling på vegg. Elektriske malingsruller fjerner de to siste leddene: Alt du trenger er å fylle malingen i et kammer, slik at du ikke trenger å dyppe rullen.

Jobb smartere: Riktig verktøy er halve jobben

De elektriske malingsrullene fungerer slik: Du fyller maling på et kammer, og en pumpe vil porsjonere ut malingen, slik at den blir jevn. Pumpen kan selvfølgelig enkelt skrus av og på når du tar pauser, og når jobben er ferdig, reverseres trykket, slik at restmaling suges tilbake i kammeret.

Maling for to

Ryobi Tools har tatt det litt lenger, og introduserte i fjor en elektrisk malingsstasjon for to, Duet Power Paint System. Den kan selvfølgelig også bare brukes av en, men det er to uttak, slik at to kan male samtidig. En kan gå foran og finmale langs lister og i alle kriker og kroker, mens den andre kan komme etter og ta de store flatene med rullen.

Prisen er rundt 120 dollar, eller cirka 650 kroner. Produktet ble tildelt prisen for "årets nyhet 2009" av magasinet Popular Science.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.