Farlige biopeiser og TV-tester

Vi sparker i gang det nye året med en kavalkade over de mest populære sakene fra året som gikk.

Årets mest leste sak på DinSide Bolig handlet om danske Sara som ville advare våre lesere mot biopeiser. Foto: Lisbeth Poulsen/privat
Årets mest leste sak på DinSide Bolig handlet om danske Sara som ville advare våre lesere mot biopeiser. Foto: Lisbeth Poulsen/privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I året som akkurat er avsluttet har DinSide bolig publisert mer enn 750 artikler. Vi har skrevet om boligpriser og brannsikkerhet, vi har testet TV-er og overvåkningskameraer. Vi har skrevet om sparepærer og utfasing av glødelampe, og fulgt opp produsenter som ikke holder det de lover.

Noen saker slår imidlertid mer an enn andre, og her er sakene flest ville lese i året som gikk:

Hva ønsker du at vi skal skrive mer om? Send en mail til bolig@dinside.no og fortell

Mest populær

Mest populært på DinSide Bolig er ingen artikkel, men vår boligtakstkalkulator. Nordmenn flest eier egen bolig, og selv om de fleste har tenkt å bli boende, er vi særdeles opptatt av hvor mye boligen vår er verdt. Og vi har en smart kalkulator som kan beregne nettopp dette. Kalkulatoren søker i annonsebasene til Tinde og Finn etter boliger som er til salgs eller nylig er solgt i ditt nabolag de siste tre månedene, og ved hjelp av informasjon du fyller inn, om blant annet støyforhold og standard, beregner den hvor mye en eiendom vil være verdt.

Er du en av dem som ikke har prøvd? Her kan du se hvor mye boligen din er verdt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer