Farsdagskonkurransen er avsluttet

DinSides lesere har kåret tre verdige vinnere.

Tre av disse fedrene får en ekstra fin påskjønnelse til farsdagen i år. Foto: Privat/DinSide
Tre av disse fedrene får en ekstra fin påskjønnelse til farsdagen i år. Foto: Privat/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det finnes mange flotte fedre i Norge, hersker det liten tvil om. Den siste uken har vi fått inn mange flotte bilder og begrunnelser fra sønner og døtre som har ønsket å gjøre litt ekstra stas på sin far på farsdagen.

Det er nesten så vi ble litt rørt, av alle godordene. Så selv om dere ikke kom til finalen, eller er blant de tre heldige vinnerne, er vår oppfordring: Si det til faren din. Det er verdens beste trøstepremie.

Disse vant:

Tre heldige fedre får en ekstra fin premie i år, fra DinSide Bolig og Kärcher. Blant de innsendte bidragene plukket vi ut fem finalister, og så lot vi våre lesere stemme på sin favoritt.

Nå er vinnerne kåret:

1. premie: Jon Peder Ryste, 51 år, fra Drøbak

Jon Anders Ryste mener det er på tide at faren hans får en påskjønnelse. Etter å ha holdt på med husbygging i fem år, påbegynte han i høst et nytt prosjekt.

- I hele høst har "fatter`n" jobbet hardt med å få bygd ferdig garasje slik at mine brødre på 11 og 13 år skal få et aktivitetsrom. Han er enormt flink til å engasjere seg i barna sine, og deltar gledelig i fritidsaktiviteter sammen med mine småsøsken, skriver sønnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer