Fem gode og rimelige middager av frossentorsk

Hvem sa at ikke frossenfisken kan brukes til å lage gode middagsretter?

MYE SMAK: Av en torskeblokk kan du for eksempel lage friske thai-fiskekaker med mye smak. Foto: ELISABETH DALSEG
MYE SMAK: Av en torskeblokk kan du for eksempel lage friske thai-fiskekaker med mye smak. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å få til å lage både god og billig mat til familien kan være en utfordring. Rema1000 er blant kjedene som har forsøkt å gi sine kunder rimelige middagstips, men sliter litt med å holde prisene under hundrelappen, slik de lover.

Som kjent er det, ironisk nok, ikke like lett å få tak i fersk fisk i alle norske dagligvarebutikker. Men frossenfisk trenger slett ikke å være et dårlig middagsalternativ - i tillegg til at det er rimelig, og du kan ha det på lur i fryseboksen.

Dinside har her samlet fem gode middagsforslag, alle laget med frossen torsk, som er rimelige og gode alternativer. Og med unntak av én av dem, skal du fint klare å mette en familie på fire for under hundrelappen.

Les også hvilke dagligvarenyheter du nå får kjøpt i butikkene.

Hjemmelagde fiskepinner

Vi har laget hjemmelagde fiskepinner med ovnsbakte potetbåter, ertepuré og remulade som tilbehør. Å lage fiskepinner selv er enkelt, innholdet av fisk blir større og det smaker bedre!

Til fire personer trenger du:To torskeblokker, tinteHvetemelGriljermelEggFrosne erterSmørPoteterRemuladeSalt, pepper og olje

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer