Fem ting du kan bruke til noe annet

Det er så deilig med triks som gjør tilværelsen litt enklere.

STRØMPE OG STØVSUGER: Jada, det ser litt pussig ut. Men hvem bryr seg? Slik får du nemlig en hjelpende hånd som kan hente frem ting du har mistet på lite tilgjengelige steder. Foto: ELISABETH DALSEG
STRØMPE OG STØVSUGER: Jada, det ser litt pussig ut. Men hvem bryr seg? Slik får du nemlig en hjelpende hånd som kan hente frem ting du har mistet på lite tilgjengelige steder. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Små fiffige triks får vi aldri nok av! Her er fem ting de fleste har hjemme, og som kan brukes til noe annet enn de er tenkt til.

Og fikk du med deg noen av de fiffige tannkremtipsene vi tidligere?

#1: Aluminiumsfolie

Aluminiumsfolie og grill hører sammen. Men som regel tenker vi at folien brukes for å beskytte maten - og grillen. Er grillen guffen, kan imidlertid folien brukes også til å gjøre den ren. For dersom du ikke har en dugende børste tilgjengelig, og heller ikke kan bruke kullgrillekspertens brenne-knep, kan du krølle sammen et flak kraftig aluminiumsfolie til en ball, for å børste grillristen med denne.

LES OGSÅ: Flere smarte triks med aluminiumsfolie

#2: Kattesand

Våren er en ustabil årstid, og kanskje sliter du med fukt i bilen rundt væromslag? Vi har prøvd et billig og effektivt triks, som ga oss helt «ny» bil. En dobbel sokk rundt en solid dose kattesand trekker nemlig til seg fuktigheten, og gir oss duggfrie vinduer på permanent basis. I hvert fall så lenge du husker å fornye kattesanden med jevne mellomrom.

LES OGSÅ: Flere råd mot innvendig dugg i bilen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer