Ferdig peppersaus

Se hvilken peppersaus vi anbefaler til biffen, og hvilke du bør holde deg langt unna.

Åtte peppersauser er blitt testet ut. Foto: Elisabeth Dalseg
Åtte peppersauser er blitt testet ut. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Posesaus har vært i butikkhyllene lenge, og blir mye brukt i norske hjem. De siste årene har det dukket opp stadig flere varianter av ferdig saus, som bare krever oppvarming før den serveres.

Men egner disse sausene seg egentlig på middagbordet? Smaker de bedre enn posesaus? Ikke minst: Smaker de så mye bedre at det er verdt en dobling eller firedobling av prisen? Det har vi i DinSide forsøkt å finne svaret på.

Sammen med en proff kokk har vi smakt oss gjennom åtte forskjellige peppersauser. Konklusjonen er at enkelte egner seg langt bedre på biffen enn andre.

Taco i kveld? Vi har testet ferdigtaco

Gugg og tapetlim

Saus skal smake godt, og løfte et måltid. Og en god peppersaus kan gi biffen en ekstra piff. Etter å ha smakt oss gjennom en rekke peppersauser kan vi konkludere med at slett ikke alle sausene klarer dette.

Sammen med kjøkkensjef Jan Dahdji fra restauranten Grilleriet i Oslo har to av DinSides journalister smakt seg gjennom syv ferdiglagde peppersauser og en Toros peppersaus i pulvervariant. Alle sausene får man tak i på dagligvarebutikkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer