Ferdighus på Finn

Ny tjeneste skal samle hus og hytter fra alle ferdighusprodusentene i en katalog.

Finn samler ferdighus fra flere produsenter på ett sted, slik at det blir lettere å finne frem til ett som passer for deg. Foto: Produsentene/Finn/Per Ervland
Finn samler ferdighus fra flere produsenter på ett sted, slik at det blir lettere å finne frem til ett som passer for deg. Foto: Produsentene/Finn/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av de mange som drømmer om å bygge hus på egen tomt? Det kan være vanskelig å få oversikt over alle ferdighusene på markedet, men en ny tjeneste fra Finn.no skal gjøre dette lettere.

For første gang samles ferdighus eller typehus på ett sted, på Finn.no under "Hus- og hyttekatalogen".

- Det er ikke alle som ønsker, eller har råd til, arkitekttegnede hus. Her finner man de langt rimeligere kataloghusvariantene fra ulike leverandører, sier Lars Vangen Jordet, direktør i FINN eiendom til DinSide.

Det er nemlig mye å spare på å velge ferdighus fremfor arkitekttegnet bolig. Hvor mye kan du se i denne artikkelen. Merk at tallene er fra 2006, men det gir likevel en god pekepinn på prisgapet.

Og mens vi er inne på pris, så er kanskje dette den eneste kategorien på Finn der pris ikke er noe tema. Eller oppgis. Men nå skal det sies at det sjelden gis fastpris på ferdighus. For hvor mye boligene koster, er avhengig av så mangt, blant annet tilpasning til tomt, fraktkostnader, og ulike arbeidskostnader for VVS og elektrisk rundt omkring i landet.

Bygge nytt? Se hva som er den perfekte størrelsen på en enebolig

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer