Noen reiser bort til mer primitive forhold i påsken, uten oppvaskmaskin, og kanskje til og med uten vann. For andre er påsken høytid for oppussing, vårrengjøring og fiksing i hjemmet. Men kosen vil vi helst ikke slippe fra oss. Da kan det være greit med en kake på lur, som lager seg selv?
Vi har testet tre ferdigkakemikser fra Møllerens, som det bare er å helle rett i formen og sette i ovnen. Minimalt med oppvask, minimalt med arbeid. Men er det godt? Vi har smakt for deg.
Kokoskake
Kokoskaken var den kaken som var enklest å lage: Røren rant relativt rett ut av posen, og vi måtte bare skvise den ørlite for å få alt ut i formen.
Dessverre fikk den en relativt lunken mottakelse hos smakspanelet. Flere klarte ikke plassere smaken som noe annet enn søtt, og da de fikk vite hva det var var dommen enstemming: Dette smakte for lite kokos! «Ørlite hint av kokossmak, men ikke i nærheten av hva kokos kan smake når det brukes i bakevarer,» sa den ene. «Jeg tar heller en kokosbolle», sa kokosentusiasten.
Tips Glad i kokoskake? Server med sjokoladesaus eller ferdigglasur med revet kokos over.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger