Fikk 55.000 for SMS-rot

Krogsveen felt av Reklamasjonsnemnda for eiendomsmegling.

Geir Sand Nilsen trodde han hadde fått tilslag på en bolig, men SMS-er i kryss førte til at boligen glapp.  Foto: Finn.no/Privat/DinSide
Geir Sand Nilsen trodde han hadde fått tilslag på en bolig, men SMS-er i kryss førte til at boligen glapp. Foto: Finn.no/Privat/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst skrev vi om Geir Sands Nilsens uheldige møte med budgivning på SMS. Mobilmeldinger i kryss, og uklar kommunikasjon fra megler førte til store misforståelser.

Sand Nilsen trodde han hadde fått tilslag på en bolig til 5.150.000, men SMS-ene hadde gått i kryss, og megler nektet for å ha akseptert budet hans.

Les hele historien her: Når er et bud egentlig akseptert?

Sand Nilsen klaget inn megler i Krogsveen til Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester, med krav om erstatning eller å få kjøpe boligen til det han opplevde som avtalt pris, og i dag falt dommen.

– Etter en helhetsvurdering av saken er nemdas konklusjon at det ikke kan legges til grunn at det ble inngått bindende avtale om salg av boligen til klageren for kr 5.150.00,- med overtagelse 12. september 2013, heter det i nemndens avgjørelse.

Sand Nilsen fikk altså ikke medhold i følgende punkter:

  1. å få kjøpe boligen tilbake for kr 5.150.000,-
  2. erstatning på kr 259.000,-
  3. fastslå at en bindende avtale ble inngått.
Nye regler fra 1. januar 2014: Sjekk dette før du kjøper bolig

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer