Fikk støtte til oppussing

Familien Aunegård har fått 200.000 kroner til oppussing av boligen sin. Du kan også få støtte.

FIKK 200.000 KRONER TIL OPPUSSING: Ingrid og Fredrik Aunegård har fått inntil 200.000 kroner i støtte til etterisolering, tetting og nye 3-lags lavenergivinduer. Foto: Torgrim Rath Olsen, Norlys/Enova
FIKK 200.000 KRONER TIL OPPUSSING: Ingrid og Fredrik Aunegård har fått inntil 200.000 kroner i støtte til etterisolering, tetting og nye 3-lags lavenergivinduer. Foto: Torgrim Rath Olsen, Norlys/Enova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingrid og Fredrik Aunegård har fått inntil 200.000 kroner fra Enova til oppussing av boligen sin. Støtten må brukes til etterisolering, tetting og nye 3-lags lavenergivinduer.

Familien deltok i en Enova-konkurranse om å ha Norges kaldeste hus, og den 25. mai ble de kåret til de heldige hovedvinnerne. I tillegg fikk ti andre premievinnere termografering og trykktesting av boligen til en verdi på 10.000 kroner.

Enova kjører fra tid til annen konkurranser som denne, for eksempel vant ekteparet Ellen og Trond Kokkim fra Sarpsborg 50.000 kroner til til energisparende utstyr i sitt nye hus i 2009.

Dette kan du få støtte til

Men du må ikke ha vinnerlykke, det er også mulig å søke om støtte til ulike utbedringer av huset ditt. Enova gir millioner til miljøvennlig oppvarming hvert år. Legg merke til at støttebeløpene varierer med tiltak, og at tidsfristen fra tilsagn er gitt til du må ha benyttet deg av støtten også varierer med tiltak.

Se også: - Produsentene av varmepumper blåser i kvaliteten, ifølge det svenske forsikringsselskapet Folksam.

Det er noen overordnede kriterier som gjelder for alle tiltakstypene. Blant annet kan du kun søke om støtte til samme tiltak én gang, og du kan kun ha én søknad inne til enhver tid. Merk deg også at du ikke får støtte til tiltak som er påbegynt eller fullført, og at utstyret må være nytt fra fabrikk og omfattet av vanlige utstyrsgarantier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer